Vaktmestertjenester

Vaktmestertjenester

Qualified Renhold leverer vaktmestertjenester for bedrifter, private og offentlig sektor. Våre vaktmestere er allsidige, nøyaktige og punktlige for å kunne tilfredsstille et stadig større kvalitetskrav fra våre kunder.

Dersom du trenger noen til å ta seg av det forefallende arbeidet rundt boligen eller bygningen, er det bare å ta kontakt med oss, så sender vi en vaktmester som fikser det aller meste.
Qualified Renhold fokuserer på å levere tjenester med høy kvalitet til lave priser.

Grafitti


Qualified Renhold hjelper deg med å fjerne nedgrisete vegger og bygninger som er tagget ned med grafitti ved å fjerne dette på en profesjonell måte.

Arbeidet  utføres raskt og effektivt med spesialdesignet kjemi. Vi utfører fjerning av  tagging og grafitti for Borettslag, bedrifter, eiendomsselskap og kommuner.
Vi  leverer også antigrafitti program og impregnering av veggene med voks, slik at  veggen enkelt kan renses av igjen.

 

Rydde søppel

Vi rydder på byggeplasser, og tar oppdrag direkte for entreprenører,  byggmestre, borettslag og kommuner.
Qualified Renhold bistår i tillegg både bedrifter og private med disse  tjenestene. Spesielt i entreprenør og byggebransjen er vårt rydde konsept et  populært tilbud.
HMS og strenge retningslinjer fra Arbeidstilsynet skal hindre  at løse gjenstander og kapp på byggeplassen kan innebærer en fare for liv og  helse.

Myndighetene stiller krav om minimum 60 % kildesortering. Det er dyrt å la  dine håndverkere ta denne jobben.

Er du en privatperson og skal ha ryddet i kjelleren eller på loftet? Vi  rydder, laster på og kjører bort, enkelt, rimelig og greit. Spør om timepris.

* Vi tar ikke avanse  på søppeltømmingen, men fakturer faktisk beløp fra kommunal søppel plass og  tiden vi bruker på arbeidet.