Skadetjenester

Skadesanering

Skadesanering er den innsats som kreves for å ta vare på eller redde verdier i et hendelsesforløp, f.eks. ved brann, vann- eller naturskade.
Qualified Renhold vasker, tørker, oppbevarer og rydder ting som har vært skadet. Forsikringsselskapene benytter skadesaneringsfirmaer for å sikre bygninger og innbo mot ytterligere verdiforringelse, og gjøre skadeutbetalingene så lave som mulig.

Skadesanering kan betraktes som førstehjelp i forbindelse med skader på bygninger og eiendommer.

Fukt og sopp

Vannskader og fuktighet i bygninger gir grobunn for mugg. Mugg i boliger kan gi problemer i form av utvikling av astma/allergi, trøtthet og andre mer eller mindre diffuse symptomer. Selv om muggsopp er en del av den ”normale floraen” både inne og ute, vil fuktighet kunne gi vekst som forstyrrer den naturlige balansen. Dette vil i svært mange tilfeller gi inneklimaproblemer.

Når muggsoppen dør avgir den toksiner som kan gi allergiske og astmatiske symptomer. Hvis en i familien er konstant «småforkjølet» kan fukt være forklaringen. Selv nye boliger kan ha store fuktproblemer.

  • Har  du mistanke om sopp eller råte? Ønsker du å få testet ditt bad, kjøkken eller  vaskerom for fukt?
  • Ved sanering av muggsopp må årsaken til fukten finnes og utbedres. Ved saneringen er det ikke tilstrekkelig å drepe muggen, muggsoppen må fjernes fysisk.
Luktsanering

Qualified Renhold gjennomfører alle typer luktsanerings arbeid.
Vi jobber i forskjellige områder som villaer, leiligheter, kontor, bod, lager,  biler, busser, campingvogner og til og med båter og skip osv
Vi permanent fjerner alle stygg lukt som tobakksrøyk, mold, og andre kjemiske lukt.
Vi kan også eliminere alle allergener når vi gjør en ozon opprydding. Dette en veldig god måte å bli kvitt de allergiske stoffer som kan eksistere i en nylig kjøpt hjem.
Vi bruker ingen kjemikalier eller andre farlige stoffer.  Så dette er den mest miljøvennlige alternativet som eksisterer i dag!
Vi håper denne informasjonen har gitt deg eller din bedrift en litt mer om hva vi kan hjelpe deg med!