Renholdstjenester

Daglig renhold

Vi tilbyr daglig renhold til privatkunder, offentlig sektor og næringsliv. Sammen med våre kunder kommer vi fram til hva som skal gjøres og hvor ofte. Dersom daglig renhold skal være effektiv og bidra til bedre inneklima og arbeidsmiljø, er det nødvendig med tett oppfølging og høy kvalitet på internkontroll. 

Våre rengjørere kan snakke og skrive på engelsk eller norsk, og alle har gått gjennom en grundig opplæring i daglig renhold og HMS.
Vi har stått for daglig renhold til kunder i Oslo og Akershus i over 15 år. Dersom du ønsker en helhetsleverandør av daglig renhold og vedlikehold, er det bare å ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Vinduspuss

Qualified Renhold har pusset mange vinduer siden vi startet i 1998. Siden den gang har vi også fått mange positive tilbakemeldinger og en stadig større kundekrets. I dag er vi en av hovedstadens førende på renholdstjenester.

Vi pusser vinduer for private kunder, offentlig sektor og privat næringsliv. Ingen kunder er for store, ingen for små.

Med moderne utstyr og tilpassede kjemikalier sørger vi for at vinduene blir skinnende rene, samtidig som produktene hverken skader ansatte eller miljøet rundt. Ved innvendig vinduspuss rengjøres karmer etter utført operasjon.

Ved behov utføres vinduspuss utvendig med stige eller lift.

Skuring og boning

Alle harde gulv behøver en omgang skuring og boning med jevne mellomrom.
Vi har lang erfaring, stor kompetanse og god produktkunnskap innen behandling og boning av gulv.

Harde gulv vil få full skuring med tilpassede kjemikalier og skuremaskin slik at polishen fra forrige boning løses opp. Gammel polish suges opp før gulvet skylles og gjøres klart til ny omgang polish. Boningen gjøres med tre strøk kvalitetspolish tilpasset gulvets behov og slitasjeanslag.

Linoleum må tørkes etter skuring slik at det er tørt under boning og påføring av grunner og ny polish. Vi utfører skuring og boning av ferdigbehandlet gulv etter avtale.

Tepperens


Når vi renser tepper foregår det ved at gulvet først støvsuges grundig. Deretter legges det ut kjemikalier som får virke i ca. 3-5 minutter. Gulvet skylles deretter grundig med vann fra tepperensmaskin. Normalt er gulvet tørt for tråkk etter cirka seks timer.
Vi kan også tilby bytting av matter innendørs og utendørs. Sammen kommer vi fram til hvor ofte og hvor mange matter som skal hentes og renses.

Qualified Renhold fokuserer på miljø og HMS. Derfor bruker vi kun produkter og maskiner som er skånsomme mot omgivelsene. Ta kontakt dersom du ønsker en kvalitetsleverandør av renholds- og vedlikeholdstjenester.

Byggerengjøring


Som en totalleverandør av renholdstjenester, tilbyr vi selvsagt byggrengjøring for deg som har behov for dette. Alle våre medarbeidere er høyt kompetente og vil kun bedre arbeidsforholdene under slike oppdrag innenfor byggrengjøring.
Byggrengjøring – rengjøring av bygg Byggrengjøring av nybygg og renoverte bygg.

Qualified Renhold har lang og god erfaring fra oppdrag innen byggrengjøring.Qualified Renhold har kunnskap om hvordan de aller fleste materialer skal rengjøres og vedlikeholdes. Byggrengjøring – rent bygg.
Qualified Renhold har fagkunnskap om byggrengjøring. Derfor kan våre kunder være sikker på at alt arbeidet blir utført på en trygg måte. I tillegg gir byggrengjøring et rent og tørt bygg. Vi kjenner selvsagt også godt til Rent Bygg forskriften.

 

.